Första advent

Den här bloggen är inge kul längre känner jag...jag har aldrig tid att skriva och när jag väl har tid med det så orkar jag inte..jag tror jag ska ta en paus fråb bloggandet och återkomma efter kryssningen eller när jag är där i USA, det beror på om jag får tillgång till en dator.


*Jättestor fluffig halsduk från Gina Tricot, 100 kr



Julbord idag! /A

Burn after reading

Snöö!


Gahhh! Jag känner verkligen att jag aldrig har tid att sitta vid datorn, egentligen inte nu heller men jag kände att jag var tvungen! Imorgon ska vi ha klasskampen, yes! Det ska bli jättekul! Jag kan ju passa på att säga att jag fick MVG på den där SO skrivuppgiften, hehe! I lördags var jag på stan nästan exakt hela dagen!

Jag och Annie var på stan vid elva tiden och sedan var vi där till typ 3 (jag köpte en jättefin klänning till kryssningen!). Sen for jag och mamma till stan vid klockan 4, då åt vi god mat och fikade på café Station och spanade in en snygg kille mohahah!

Sen såg vi "Burn after reading" på bio som är från 15 år men jag slank in så lätt! Och den var så bra! Brad Pitt var bäst i filmen, helt klart, han var såå rolig!!

Nils Ferlin

Goddagens! Nu var det ett tag sen jag skrev och det ursäktar jag mig för, sorry! I lördags var jag på stan med Annie och Nathalie, vi köpte finfina presenter till Annies kille, Johannes!

Jag köpte mig en cool t-shirt från H&M med en katt på. Jag köpte också en ring på H&M. Ett armband köpte jag på glitter! Det var lite ovanligt det men jättegulligt! Bilder på inköpen kommer men det lär ta ett tag eftersom den här vekcan är full av läxor och ett engelska prov! Så nu har jag inte tid att skriva mer!





På svenskan jobbar vi med arbetarförfattare, vår grupp fick Nils Ferlin, yeah! /A

möss och människor


Imorgon har vi matteprov, det är hemskt!! Skönt med helg sen. Då ska jag och Annie äntligen fara på stan!
Och jag är alldeles strax klar med en SO uppgift på fyra sidor, skönt.


Det var allt /A


3 november

Jaha då har man klippt sig. Det blev fint, pannlugg och lite kortare på längden.

Tänk, nu är det bara 7 veckor kvar tills lyxkryssningen på Bahamas!! Idag var det första skoldagen efter höstlovet. Det var lite svårt att ta sig upp på morgonen men annars var det inte så farligt.






Obama eller McCain, imorgon gäller det! /A

November


Annie var "the grudge" på halloween och jag var en ledsen clown.


       
   
1. Jag i Annies brillor 2. Annie ute i skogen 3. Jag ocg graffiti 4. Jag och Annie 5.Annie leker kille
6. Annie är cool 7. Jag cyklar i MQ mössa 8. Vi köpte mycket godis!





Nu är det novemver och igår föll den första snön. Annie har ju som sagt varit här och det har varit hur skoj som helst!!
Vi gjorde allt från att förfyrsa ute i skogen till att klä ut oss till clown och the Grudge, haha!

Ikväll blir det halloweenparty med grann"pojkarna". Vi ska kanske se "The grudge", passande! /A

RSS 2.0